Click here to follow McQue Gardens on Twitter Join McQue Gardens on Facebook
blackhall-front-garden-before

The owners of this house are a young couple, who live on a busy road in Edinburgh and sought a contemporary, inviting and adventurous front garden which reflected the feeling and style of the house interior. The house exterior is more traditional, so they wanted to adopt a neutral palette that tied in with that too. The drive is very steep and gets very slippery in winter, so they needed a path & steps which would provide safer access to the front door.  It contained a slab of lawn, crumbling stone walls and an old rockery all of which  required removing. They also asked to replace the existing conifers, rockery and lawn with lots of structural bold & colourful planting.

 
1234567

email: tracy@mcquegardens.com tel: 07812 080 445 site map - privacy policy - terms
Site Designed and Maintained by John Alexander Howie.