Click here to follow McQue Gardens on Twitter Join McQue Gardens on Facebook
balerno-3d-design-drawingThe family who lived here had outgrown the garden, and as part of a renovation and house extension, they decided to give the garden a complete overhaul too. They wanted a contemporary space that reflected the new house interior and gave them a place to dine - both in the morning and evening - somewhere to entertain friends and relax in the sunshine. A separate space for the 2 fast growing children to enjoy with their friends was also asked for, as well as including lighting and water (but not a pond). Keeping a good proportion of lawn was important as was including vibrant bold planting that gave extended periods of interest.
 
1234567

email: tracy@mcquegardens.com tel: 07812 080 445 site map - privacy policy - terms
Site Designed and Maintained by John Alexander Howie.